Föreläsningar.

Predatorernas plats
Michelle kommer till er fiskevårdsförening eller fiskeklubb och föreläser om vikten av predatorfiskarnas plats i våra vatten. Varför stora gäddor är av yttersta vikt för vårt ekosystem.
Michelle berättar också om sitt fiske och sin historia.

Ditt namn = ditt varumärke
(skolor & utbildningar)

Michelle förläser om vikten att använda sociala medier på rätt sätt. Vilka fallgropar man skall undvika, samt vikten av att våga sätt ett pris på sitt namn. Hur man sticker ut för att skapa sig ett namn inom Turistnäringen. Följ med på hennes resa, från noll till idag!

Livet som Guide!
Michelle berättar om sina erfarenheter som guide, vad som kan vara bra att ha i åtanke om man vill bli guide. Men även historier från Kanada, Grönland, Sydafrika samt de Svenska fjällen.n.

Pris SEK:
3 000kr SEK (milersättning tillkommer)

Båthyra.

Hyr egen båt med bensinmotor och ekolod, perfekt fiskebåt med trailer.
900:-/dygn.
Vi tillhandahåller även enkel båt med bensinmotor liggandes i Råneälven för uthyrning.

Rullservice

Men en egen rulldoktor i hemmet är alla fiskerullar alltid i toppskick! 

Vill ni i er fiskeklubb eller förening lära er att på egen hand utföra en korrekt service av fiskerullar? Då är ni välkomna att höra av er till MBS-Guiding. 
Pontus Bentzer (Rulldoktorn) kommer till er en helkväll och håller föredrag om hur man utför en korrekt service på en fiskerulle men även visar och svarar på alla era frågor.

Det går också utmärkt att kontakta oss för en hemservice av rullen. Då skickas rullen till MBS-Guiding och så gör Pontus en full service av er rulle. 
Hör gärna av er för mer information.

Pris SEK:
4+ Personer 300kr SEK/pers 
(milersättning tillkommer)

Hemservice
från 250kr SEK (kostnad för reservdelar kan tillkomma)


Tel;
073-640 86 34
Email;
pontus@mbsguiding.com